Mekaanikko, JYKI OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 3.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille mekaanikoksi Jämsän Länkipohjaan raskaan kaluston perävaunukorjaamolle osaksi loistavaa porukkaamme!

Työsi on monipuolista perävaunujen huoltoa ja korjaamista. Aluksi työnkuvasi on osaamisesi mukaan esim. sähkö- ja/tai metallitöitä perävaunujen parissa ja viimeistään kokemuksesi karttuessa pääset kehittymään työssäsi moniosaajaksi huippuammattilaistemme tuella. Työ on kokoaikaista päivätyötä nykyaikaisessa ja kehittyvässä korjaamossamme ja työaika on osittain porrastettu.

Odotamme, että käsissäsi pysyy muutakin kuin rukkaset, eli kädentaitosi pitää olla hyvät. Ajatellakin osaat sekä ratkoa ongelmia. Toimit osana tiimiä, mutta osaat tehdä töitä myös itsenäisesti. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava ja haluat tehdä laatua. Nautit monipuolisista töistä etkä pelkää, että kynnet likaantuvat. Fyysinen työ on sinulle mieluista ja halu oppia on tärkeintä.

Jos edellisten lisäksi olet kiinnostunut raskaasta kalustosta ja valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työhön, on sinulla nyt hyvä mahdollisuus liittyä huippuammattilaistemme joukkoon!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn arvostettujen laatutuotteiden parissa perinteikkäässä ja kasvavassa yrityksessä. Meillä saat myös huippuammattilaisten tiimin tuen ja työtäsi arvostavan työnantajan. Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta työn parissa. Meillä ihmisiin suhtaudutaan ihmisinä, joten meille on tärkeää, että työntekijämme tietävät olevansa tärkeä osa kokonaisuutta.

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää heti!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@jykigroup.fi